No5 anno 2021


Kunnskap – Møteplass – Livskraft- Bevegelse – Utvikling

No5 ønsker å sette fokus på helse og ulike elementer som bringer frem en god livskvalitet. Dette henger sammen med en bærekraftig livsstil og fordrer at man har et ekte engasjement.

No5 Kjøkkenet og No5 matboden fungerer som et laboratorium som prøver ut ulike matretter og andre produkter, ut fra et bærekraft- og forbrukerhensyn. Ved å handle hos oss, støtter du en god sak, og din stemme og din mening kan ha mye å si for hvordan veien for disse varene blir videre.

No5 foredrag inviterer til diskusjonskvelder om ulike emner og temaer slik at vi kan få mer kunnskap, livskraft og utvikling.

No5 Magemassasje og Rosenterapi.

No5 Privat yoga tilbyr kanskje Oslo´s vakreste lokaler med eller uten yogalærer. Disse kan selvfølgelig brukes til andre ting som PT, Thai Chi, Meditasjon eller hva du måtte ønske.

No5 hagen er også et sted hvor vi dyrker våre egne, økologiske grønnsaker og vi håper å finne frem til noen modeller som andre kan lære av og bruke.

No5 kurs og Konferanse tilbyr vakre «hjemme hos» lokaler i rolige omgivelser som kan få frem nærhet og dypere vennskap mellom kollegaer.

No5 Selskap leier ut hele huset for spesielle anledninger. Kontakt oss på post@no5.no.

No5 er en del av Agape AS konsernet. Agape driver med utleievirksomhet til personer og bedrifter som er interessert i og kan bidra til en bærekraftig planet for dyr, mennesker og planter.

BEDRE VANER FOR GOD HELSE OG EN LIVSKRAFTIG PLANET

90 75 96 27
post@no5.no